ROTARY FACTOR har inget att göra med DREMEL, Bosch Power Tools B.V. 2021.
Denna hemsida är ett DEMO om hur man kan utnyttja CPT (Custom Post Types) på sin hemsida som produktkatalog. Hemsida kommer också att användas i utbildningssyfte.

ROTARY FACTOR har inget att göra med DREMEL, Bosch Power Tools B.V. 2021.
Denna hemsida är ett DEMO om hur man kan utnyttja CPT (Custom Post Types) på sin hemsida. Hemsida kommer också att användas i utbildningssyfte.

MyDremel

Inom 4 veckor efter köpet kan du säkra tre års garanti för ditt nya Dremel -verktyg

Konst och hantverk

Det här sortimentet är utvecklat för kreativa tillverkare och öppnar en värld av möjligheter för nästa GDS-projekt. Det innehåller många verktyg och insatsverktyg som är perfekta för både professionell och personlig användning.

GÖR DET SJÄLV

Utforska alla möjligheter som Dremel har att erbjuda. Lättanvända verktyg för att reparations-, renoverings- och återbruksprojekt. Skapa nya och originella saker och avsluta dina projekt perfekt.
Var beredd på dina krävande gör-det-själv-projekt med våra kraftfulla Dremel MAX tillbehör för precisionssnideri- och kapning. Den här tillbehörsserien som har utvecklats av våra tekniker ger långvarig prestanda och imponerar med sin hållbarhet. Från exakt spårfräsning till träsnideri med fria händer eller från skärning genom hårdmetaller till klyvning i marmor.
Detta sortiment har utvecklats för skapande människor och öppnar en värld av möjligheter för nästa gör-det-själv-projekt. Sortimentet består av en mängd olika verktyg och tillbehör, perfekt för både professionella och hemmafixare.
Utforska alla möjligheter med den värld som Dremel erbjuder. Lättanvända verktyg för reparation, renovering och återanvändningsprojekt. Skapa nya och originella kreationer och bearbeta projekten till perfektion.
Publiceringsverktygen hos rfactor.se är WordPress, Elementor men framför allt Crocoblocks JETENGINE.

JetEngine är ett CPT-plugin för att skapa Custom Post Type som är perfekt för att utveckla och presentera t.ex. företagets produktkatalog. Utvecklingsmöjligheterna är näst inpå oändliga.

ROTARY FACTOR har inget att göra med DREMEL, Bosch Power Tools B.V. 2021.
Scroll to Top